Het sortiment amaryllis is de afgelopen jaren enorm uitgebreid. Diverse amaryllis-veredelaars zijn de afgelopen jaren actief bezig geweest met produktverbetering en sortimentsverbreding. Floralia is op het gebied van veredeling in 1986 een samenwerkingsverband aangegaan met Penning Breeding B.V. uit Honselersdijk.
Teelt en verhandeling van de door Penning Breeding ontwikkelde soorten is exclusief voorbehouden aan Floralia en de daarbij aangesloten kwekers. Het streven van de combinatie Floralia-Penning Breeding is om nieuwe soorten in de markt te zetten welke zich kenmerken door ondermeer een rijke bloei en uitstekend geschikt zijn voor pot- of snijcultuur.
De afgelopen jaren zijn als resultaat van de samenwerking diverse nieuwe variƫteiten in cultuur genomen en het streven is om met regelmaat betere en vernieuwende cultivars aan het sortiment toe te voegen.

Ook voor andere veredelaars en telers verzorgt Floralia de bemiddeling en verkoop van hun nieuw geselecteerde rassen, waardoor het sortiment van Floralia zeer breed is.